Hovedretter

Tykstegsfilet vendt i dijoncreme, baconflødekartofler, cherrytomater
m / balsamico & petit porretærte.

Pr. kuvert kr.: 145,00

Kalveculotte, råstegte kartofler, kalveportvinssauce & smørstegte
grønsager.

Pr. kuvert kr.: 155,00

Stegt andebryst, grønsagsgratin.Marinerede haricotvert & grønsagstimbale.

Pr. kuvert kr.: 145,00

Kalvetykstegsfilet rullet m / parmaskinke,italiensk kartoffelmos
m / tomat,tomatsalat  m / mozzarella & broccolisalat.

Pr. kuvert kr.: 155,00

Kyllingebryst m / parmaskinke, mozzarella, råstegtekartofler, svampesauce
& smørsauterede grønsager.

Pr. kuvert kr.: 135,00

Kalkunbryst m / bacon, timianflødekartofler, salat m / nødder, ristede bacon
& pastasalat

Pr. kuvert kr.: 135,00
Kalvemedaljon på svampebund, portvinssvampesauce råstegte kartofler &
smørstegte grønsager.

Pr. kuvert kr.: 190,00

Kalvesteg stegt som vildt m / fuglereder, waldorfsalat,ribsgele, hvide eller
brune kartofler samt flødevildtsauce.

Pr. kuvert kr.: 155,00

Oksehøjreb m / pommes risolles, årstidens grønsager,kraftig sause eller
sauce bernaise.

Pr. kuvert kr.: 145,00