Festmenu

1. Tarteletter m. hønsekød & asparges.
Glaseret skinke m. grøn salat og flødekartofler eller kartoffelsalat.
Chokoladeskal m. Iskugler
Min. 15 personer

Pr. kurvert. kr. 150,-

2. Rejecoktail
Flæskesteg og hvide kartofler/brune kartofler.
Sauce & rødkål
Chokoladebund m. Is
Min. 15 personer

Pr. kurvert. kr. 150,-

3. Helstegt oksehøjreb m. grøn salat, dressinger.
Flødekartofler eller kartoffelsalat.
Beregnet til 15 personer

kr. 2.700,-

4. Skinke arrangement
Glaseret eller provencekrydret m. grøn salat.
Dressing og flødekartofler eller kartoffelsalat
Beregnet til 20 personer

kr. 2.500,-

5. Glaseret skinke, culottesteg og frikadeller
m. flødekartofler eller kartoffelsalat og grøn salat
Beregnet til 25 personer

kr. 3.500,-